“We werken samen met een buitenaards ras op het gebied van technologie” volgens een voormalig Area 51 ingenieur

Een 71-jarige man zegt dat hij een ingenieur was in Area 51, ook onthulde hij dat hij werkte aan een project waarbij een buitenaards wezen gevangen werd gehouden in Area 51.

De informatie in de onderstaande video, wat door deze man wordt gegeven, is het laatste de mensheid zal hebben. Bill Uhouse zegt dat hij een project had in Area 51 waarbij een alien betrokken was, genaamd “JRod”.

Helaas stierf Bill Uhouse in 2009. Veel mensen hebben aan deze informatie, verzameld door deze overleden ingenieur, geld verdiend. Hieronder onthullen we wat informatie.

– Er is een enorm ondergronds systeem dat bestaat uit bases en compositie. Deze faciliteiten omvatten onderzoekslaboratoria, reverse engineering werkplaatsen en beveiligde “barakken” voor buitenaardse biologische entiteiten of EBE.
– Hij zei dat er een paar mensachtige rassen zijn.
– Er zijn drie soorten rassen van de “Greys” namelijk: grote, kleine en middelgrote Greys.
– Een ras van lange “noordelijke” menselijke aliens met grote ogen.
– Er zijn “reptielen” hybriden die op elke basis zijn aangepast. Elke ras is duizenden jaren ouder dan wij. We zijn praktisch pasgeborenen in de galactische inlichtingengemeenschap.
– Er werd een verdrag ondertekend tussen de UU van de VS, die tijdens het Eisenhower bestuur een nieuwe uitwisseling met dit ras begon. Zij wilden buitenaardse technologie ontvangen in ruil voor menselijke onderwerpen. Tot slot moeten we erop wijzen dat het werkelijke doel van Area 51 nog steeds niet duidelijk is, maar op basis van historisch bewijs is het mogelijk dat men er onderzoek doet naar geavanceerde wapensystemen en experimentele vliegtuigen test die niet officieel worden erkend door de Amerikaanse overheid.

Video 1

Video 2

Bron: Alien Star

 

Plaats een reactie