Is er werkelijk een 5000 jaar oude Vimana ontdekt in een grot in Afghanistan?

Het is alweer 5 jaar geleden toen er een vreemd gerucht opdook over een geheime 5.000 jaar oude vimana die door een verkenningsmissie van het Amerikaanse leger in een grot in Afghanistan zou zijn gevonden.

Is vimana echt gevonden?

Er wordt gezegd dat acht soldaten op een mysterieuze wijze zijn verdwenen toen ze probeerden het zeer oude en hoog technologische vaartuig uit de grot te halen. Was het verhaal over de gevonden vimana niet meer dan een internet mythe of gaat het om een echte ontdekking?

Men heeft lange tijd gedacht dat er geen fysiek bewijs is van dit opmerkelijke Indiase vaartuig uit de oudheid.

Als deze ontdekking echt zou zijn dan zou het de wereld werkelijk kunnen veranderen, maar zou dit ten goede zijn? Als het een hoax is, zoals een aantal sceptici op internet beweren, waarom bezochten een aantal wereldleiders zoals president Obama, Merkel en meer het gebied vlak na de ontdekking.

Zouden we op een goede manier gebruik kunnen maken van deze geavanceerde technologie uit de oudheid? Of is het te gevaarlijk voor het menselijke ras? De belangrijkste vraag als de vimana echt is gevonden wat is er dan mee gebeurt?

Wij zijn benieuwd naar wat jullie denken over vermeende vondst van de vimana en wat er mogelijk mee gebeurt is. Laat in de reacties hieronder weten wat jij ervan denkt. Of neem deel aan de discussie op onze pagina op socializen.nl

Hieronder kun je een aantal video’s bekijken om een indruk te krijgen wat vimana’s waren.

Meer informatie over vimana’s kun je lezen op: bibliotecapleyades.net

Plaats een reactie