Onthulling: Groot-Brittannië wilde Rusland verslaan met buitenaardse wapens

Britse spionnen waren van plan om een vliegende schotel te bemachtigen en de buitenaardse technologie te gebruiken om superwapens te bouwen. Dit wordt onthuld in geheime documenten.

Zelfs na de koude oorlog had men de angst dat de Sovjet Unie en China al in het bezit waren van deze buitenaardse technologie en hier supersnelle gevechtsvliegtuigen mee ontwikkelden die ook in de lucht konden zweven en onzichtbaar waren voor de radar.

Leiders van de inlichtingen diensten spoorden de regering aan alert te zijn op waarnemingen van vreemde vliegtuigen die kenmerken vertoonden dat er buitenaardse technologieën in verwerkt waren.

dr. David Clarke is een Britse XFiles expert heeft de hand kunnen leggen op het dossier dat onthuld dat de regering twee ufo bureaus runde.

Er was een openbaar bureau die alleen was opgezet om meldingen van waarnemingen te verzamelen. Maar het echte werk werd gedaan door het andere bureau waar de experts van de defensie veiligheid werkten.

Meer dan een halve eeuw speurde men in de rapporten overtuigd van het feit dat ze net zo een bedreiging vormde als de Sovjet Unie.

In 1997 vond men in Whitehall dat de diensten die ‘XFile zaken zoals ontvoeringen door buitenaardsen’ aan het onderzoeken waren zich niet meer bezig hielden met hun hoofdtaak.

Er werd een onderzoek gelast om te bevestigen dat het ufo bureau gesloten moest worden. Maar ook om te bepalen of er in de loop van de jaren iets was geleerd dat voor militair gebruik nuttig zou kunnen zijn.

Het dossier toont dat de RAF met name geïnteresseerd was in nieuwe technologieën die voor hun eigen programma’s nuttig zouden kunnen zijn.

Bron van dit artikel: Paradigmresearchgroup.org

Lees het volledige artikel (Engelstalig) hier…

 

Nick Pope is een voormalig medewerker van het Britse ministerie van defensie. Bekijk zijn lezing die hij gaf in 2015 op de ufo conferentie in New Mexico.

Plaats een reactie