UFO basis op aarde locatie onthuld

Een geheime ufo basis, die gebruikt wordt door ons bezoekende buitenaardsen, is ontdekt door overheden en wordt op regelmatige basis onderzocht en bestudeerd door wetenschappers.

De mysterieuze archipel van Tierra del Fuego(Vuurland) op het uiterst zuidelijke punt van Zuid Amerika was altijd al een gebied van mysterieuze en paranormale gebeurtenissen.

Het is een gebied van adembenemende natuurlijke schoonheid, maar is onherbergzaam en heeft nooit een grote menselijke populatie gehad.

Voor hun uitroeiing door de witte ziekte, woonde er kleine populaties van Yaghan Indianen in het gebied. Deze uitermate geharde mensen zwommen naakt in het ijswater om schelpdieren te vangen voor de voedselvoorziening. Volgens hun legende werden ze af en toe bezocht door “lucht mensen” die hen magie leerden.

Geruchten onder de huidige Chileense en Argentijnse populaties spreken van een diep gat in het gebied, die tot het centrum van de aarde leidt. Bronnen binnen de regering suggereren dat er inderdaad een geheime UFO basis is ontdekt door onderzoekers op Tierra del Fuego’s afgelegen Hoste eiland, dit gebied behoort tot het grondgebied van Chili.

De UFO basis ligt waarschijnlijk onder een ijs plateau dat gelegen is tussen de vele bergtoppen van het eiland. Wat het exacte doel van de basis is, is niet bekent. Wetenschappers hebben de aankomst en vertrek van grote lichtgevende objecten geregistreerd.

Uit analyse van deze objecten is gebleken dat ze overeenkomsten vertonen met andere UFO meldingen en die ook zijn opgepikt door de radar. Zoals de enorme UFO die door piloten van Japan Airlines boven Alaska is gezien in 1986.In de laatste tien jaar zijn op z’n minst vier gigantische UFO’S gefilmd terwijl ze onder het plateau verdwenen.

Het waren allemaal gloeiende gele bollen. Sommige sceptische wetenschappers beweren dat het niet om UFO’S gaat maar om bijvoorbeeld bol bliksems of bollen van gas veroorzaakt door weersomstandigheden.

Overheid geologen hebben het gebied getest en ontdekte dat er onder de dikke laag ijs en rots een holle ruimte ligt. Precies op de plek waar het komen en gaan van de UFO’S is gefilmd.

Sommige wetenschappers denken dat buitenaardsen een bewoonbare omgeving voor zichzelf hebben ontwikkeld. Er is ook een uitzonderlijk hoge radioactieve straling gemeten.Arnoldo Rivera een niet wetenschapper die ongewone objecten naar het plateau heeft zien afdalen.
De uit Buenos Aires afkomstige ex piloot was op wandel expeditie in het gebied toen hij iets zag wat hij niet gauw zal vegeten.
“Ik was aan het wandelen op uitlopers van Hoste eiland toen ik een enorme gloeiend object zag afdalen tussen de bergen.” Arnold beschreef het object als helder blauw en niet geel zoals hierboven beschreven.
“Ik weet niet of het een buitenaards ruimteschip was, maar het was in ieder geval niet van deze planeet.”
“Als piloot heb ik nooit iets vreemds gezien in de lucht, maar ik heb wel de vele verhalen gehoord. En nu geloof ik dat een aantal waar zijn.”

Wat is het doel van deze UFO basis? Het is alom bekend dat de aarde vlakbij een soort van galactische snelweg of baan ligt en dat de afrit van deze snelweg ergens in Brazilië ligt.
Is deze basis niet mysterieuzer dat de galactische equivalent van een motel langs de weg waar vermoeide buitenaardse reizigers kunnen uitrusten voordat ze hun reis voortzetten?

Plaats een reactie