NASA Satelliet ziet ufo ‘groter dan de aarde’ in de buurt van de zon

Er is een ufo gefotografeerd door een NASA-satelliet die zich in een baan om de zon bevindt, volgens een zelfbenoemde expert in buitenaards leven en beschavingen.

De NASA missie SOA Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) is de methode van het Amerikaanse ruimteagentschap om meer te weten te komen over de structuur en de atmosfeer van de zon. Sinds het meer dan twee decennia geleden rond onze ster begon te draaien, heeft de NASA-ruimtetelescoop talloze doorbraken gemaakt, van het begrijpen van de gewelddadige zonnestormen van de zon tot het bewaken van zijn krachtige magnetische velden.

Ufo jager Scott Waring gelooft echter dat SOHO van NASA nu zijn meest verbazingwekkende ontdekking tot nu toe heeft gedaan – een enorm buitenaards ruimtevaartuig spotten dat dicht bij de ster vliegt. Waring speculeert op zijn blog etdatabase.com over deze vondst.

Hij schreef: ‘Eerst dacht ik dat de afwijking gewoon een soort magma of zonnemateriaal was dat door de zon werd uitgeworpen.’

“Maar het ziet er niet zo uit – de vorm van het object ziet er gewoon te perfect voor uit.”

“Er lijkt een rechte hoek te zijn, die lijkt op een moderne pijlpunt.”

“Er zijn gewoon te veel rechte hoeken aanwezig om een ​​natuurlijk voorkomend object te zijn.”

Waring gaat verder met uitzoomen van de NASA-afbeelding, genomen op 24 juli 2019, om een ​​beter perspectief op de zonne-afwijking te krijgen.

Wetende dat de straal van de zon 695.510 km is, schat hij dat de ufo minstens 10 keer zo groot is als de aarde.

En Waring denkt dat het bouwen van zo’n enorm ruimteschip gemakkelijk haalbaar zou zijn voor technologisch geavanceerde buitenaardse culturen.

Hij schreef: “Stel je voor dat je een buitenaards wezen bent en dat je een object wilt bouwen dat groter is dan de planeet Aarde.”

“Nou, het is niet zo moeilijk als de planeet waaruit je evolueerde 13,5 miljard jaar oud is.”

“Dat stelt ons dan ongeveer 10 miljard jaar achter.”

“Stel je de technologische vooruitgang voor die buitenaardse soorten in tien miljard jaar kunnen maken.”

Vrij vertaald van ufocasebook.com

Bekijk de video

Persoonlijk bestudeer ik sinds 2012 allerlei fenomenen die bij onze zon te zien zijn. Het lijkt er naar mijn mening wel op dat sommige objecten op een intelligente manier bestuurt worden. Zelf een kijkje nemen? Dat kan hier

Plaats een reactie