Black Knight een 13.000 jaar oude buitenaardse satelliet in een baan om de aarde

Is de Black Knight satelliet een buitenaardse satelliet gestuurd om het menselijke ras te bestuderen? Ruimte schroot of buitenaardse satelliet, de Black Knight zoals het vandaag de dag wordt genoemd is er al geruime tijd. Deze kunstmatige satelliet heeft sinds de late jaren 50 enorme media aandacht en is één van de objecten in de ruimte waar het meest over gepraat wordt. Black Knight heeft de interesse van miljoenen wereldwijd gegrepen.

Is de Black Knight satelliet een buitenaardse satelliet of ruimteschroot

De aarde draait beneden, voor het grootste deel onbewust van zijn ongeautoriseerde parasitische bezoeker. Het is de Black Knight satelliet, een mysterieus object van onbekende (en mogelijk buitenaardse) origine,dat om de aarde cirkelt. Het verhaal gaat dat het daar al zo’n 13.000 jaar is.

Zoals zoveel verhalen van vreemde fenomenen begint de Black Knight legende met Nicola Tesla. Het verhaal gaat dat hij in 1899 een zich herhalend radio signaal oppikte. Hij geloofde dat dit signaal uit de ruimte kwam en hij verklaarde dit ook publiekelijk tijdens een conferentie.

In de jaren 20 van de vorige eeuw hadden ook radio zend amateurs de mogelijkheid het signaal te ontvangen. Rond 1960, hadden zowel de Verenigde Staten en de Sovjet Unie hardware in een baan oom de aarde. Maar op 11 februari 1960 melden kranten overal het alarmerende nieuws dat iemand anders ook iets in een baan om de aarde had.

Een radarscherm, ontworpen door de Amerikaanse marine om vijandelijke spionage satellieten te dedecteren, had iets opgepikt. Het werd beschreven als een donker tuimelend object. Het was niet van de Amerikanen en was ook niet van de Sovjets.

De kranten gaven de volgende dag iets meer informatie. Het mysterieuze object bevond zich in een baan op ongeveer 79 graden van de evenaar en niet de 90 graden van een normale polaire baan. Zijn baan was ook zeer excentrisch, met een hoogtepunt van 1728 km, maar een perigeum van slechts 216 km.

De vraag is dus

Is de Black Knight een satelliet van buitenaardse origine hier naar toe gestuurd om het menselijke ras te bestuderen? Heeft de satelliet pogingen ondernomen om met het menselijke ras te communiceren? Hebben we de pogingen om met ons te communiceren genegeerd? Een ding is zeker, de Black Knight blijft één van de meest mysterieuze objecten die zich in een baan om de aarde bevind. Is er een verband tussen dit beroemde ruimte object en de vorderingen van de vroege mensheid?

 

Dit artikel heb ik vertaald van de website ufocasebook.com, tijdens het zoeken van aanvullende informatie over de Black Knight satelliet kwam ik veel websites met aanvullende informatie tegen. Hieronder vindt je een overzicht van deze websites zodat je dit fenomeen zelf kunt onderzoeken.

Thelivingmoon.com

bibliotecapleyades.net

Terrapapers.com

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan denken? Discussieer mee in het forum hier >>

Plaats een reactie