Amerikaans congreslid waarschuwt dat ufo’s een ernstige bedreiging kunnen vormen voor de nationale veiligheid

Een Amerikaans congreslid waarschuwt in een brief aan de marine dat ufo’s een ernstig beveiligingsrisico kunnen vormen. De republikeinse vertegenwoordiger voor Noord Carolina Mark Walker vroeg ook of onderzoekers fysiek bewijs van niet-geïdentificeerde luchtfenomenen (UAP) hebben gevonden.

Na het horen van tientallen verslagen over het vreemde treffen tussen zeer geavanceerde ufo’s en marinevliegers, besloot de voormalig pastoor naar de Amerikaanse marine-secretaris Richard Spencer te schrijven.

In de afgelopen twee jaar is informatie over onverklaarbare waarnemingen naar buiten gekomen nadat details van het Geavanceerd luchtvaart dreigingsidentificatie programma (AATIP), een geheim overheidsprogramma, in het publieke domein zijn gelekt.

Dit project was betrokken bij het onderzoeken van ufo ontmoetingen en het verkennen van exotische technologieën zoals anti-zwaartekracht, wormgaten, onzichtbaarheid, hoge energie laserwapens en warp aandrijvingen.

In zijn brief zegt Walker dat hij gelooft dat details over ontmoetingen met UAP’s van vitaal belang zijn voor de nationale veiligheid, het wetenschappelijk onderzoek en voor het algemeen belang.

Tientallen Amerikaanse marine piloten hebben gemeld deze UAP’s te hebben gezien. Ze beschrijven dat deze ufo’s geen zichtbare motor en geen uitlaatpluimen hebben. Ze vliegen volgens hen met hypersonische snelheden en stijgen tot ongelooflijke hoogten.

Nick Pope, een voormalig onderzoeker bij het Britse ministerie van Defensie, zei dat de brief van congreslid Mark Walker een teken is van de toenemende politieke druk voor antwoorden over ufo’s en consistent is met de rapporten dat veel Amerikaanse senatoren een geclassificeerde briefing van Pentagon hebben ontvangen over de situatie. Nick Pope gelooft ook dat Walkers brief komt na de onthulling van president Donald Trump dat hij een vergadering over deze kwestie had.

Bekijk de door de Amerikaanse ministerie van defensie vrijgegeven beelden van UAP’s

Bekijk een interview met Nick Pope over disclosure en het AATIP programma

Bron

Plaats een reactie